Seks spannender maken

Als je voor het eerst seks met iemand hebt is er aan spanning geen gebrek. Maar wat nu als je al een jaar met elkaar gaat, is het dan nog steeds even spannend? Vaak gebeurd het dat er binnen een relatie dat het seksleven op een laag niveau komt te staan, zowel qua kwaliteit als regelmaat. Dit is natuurlijk heel erg jammer, vooral als je bedenkt dat de reden dat mensen vreemd gaan, vaak te wijten is aan een slecht seksleven met hun partner. Gelukkig zijn er verschillende manieren om het spannend te houden tussen de lakens.

seks spannender maken

Bezoek eens samen een Seksshop

Als je graag het seksleven wat meer pit wilt geven kun je een kijkje nemen bij een seksshop. Er zijn veel verschillende soorten speeltjes in alle kleuren en maten verkrijgbaar bij een seksshop er is altijd wel iets bij wat jullie interessant lijkt om uit te proberen. Ook voor de man zijn er erg veel leuke speeltjes verkrijgbaar zoals een penispomp zodat jou penis groter en stijver word of een sleeve die je om jou penis kunt doen zodat de vrouw inwendig extra gestimuleerd word tijdens de seks. Voor de vrouw zijn er ook veel speeltjes verkrijgbaar waardoor de vrouw gemakkelijk tot een hoogte punt kan komen bijvoorbeeld. Voorspel en de daad zelf kan ineens veel leuker worden met het gebruik van seksspeeltjes waardoor jullie seksleven een boost krijgt!

Bespreek jullie fantasieën

Sommige mensen hebben fantasieën die ze niet durven uitspreken, zorg er dan ook voor dat jullie je fantasieën wel naar elkaar uitspreken. Zo kun je bijvoorbeeld een fantasie hebben dat je graag gedomineerd word, dit is een veel voorkomende fantasie en ook absoluut niets om je voor te hoeven schamen. Misschien heeft jou partner wel de fantasie om juist dominant te zijn en kunnen jullie elkaars wensen vervullen. Daarnaast staan de meeste mensen wel open om nieuwe dingen te proberen dus spreek je fantasie uit en maak het werkelijkheid!

Verzorging

Dat je jezelf verzorgd is logisch maar je kunt ook je seksleven beter maken door te zorgen dat je er extra goed uitziet voor je partner. Doe het geurtje op wat je partner zo lekker vind en zorg dat je geen overmatige lichaamsbeharing hebt. Erg simpele dingen eigenlijk maar toch erg belangrijk! Daarnaast kun je ook speciale lingerie of seks pakjes kopen om je partner te verassen.