Opletten met daten

Via het internet kun je gemakkelijk daten met een Poolse dames. Je moet er echter wel op letten dat er op elke datingssite oplichters actief zijn die geld willen verdienen door zich voor te doen als vrouw. Maar waar moet je dan precies op letten als je denkt dat je een leuke vrouw gevonden hebt?

opletten met daten

Internet oplichting

Allereerst is het belangrijk dat je nooit zomaar geld overmaakt. Je ziet vaak op tv dat mensen hun hypotheek omhoog hebben gezet om zo veel geld over te kunnen maken voor de liefde van hun leven. De mensen die op deze manieren geld proberen te verdienen zullen bijvoorbeeld zeggen dat ze in de problemen zitten en daarom geld nodig hebben of dat ze geld nodig hebben voor een vliegtuig ticket en hotel om naar jou toe te kunnen komen. Deze personen sturen jou alleen maar foto’s en zeggen vaak dat ze willen afspreken echter gebeurt dit nooit. Elke keer als jullie een afspraak plannen komt het er niet van. Ook zullen deze mensen vaak telefonisch contact vermijden als ze mannelijke oplichters zijn die zich voor doen als vrouwen.

Oplichting tijdens een date

Oplichting tijdens een date komt vaker voor dan je denkt. Vrouwen lokken je mee naar een bepaald café of een bepaald restaurant. Op jou kosten gaan ze daar drank bestellen, echter zijn deze drankjes vaak ontzettend duur! Het is zelfs vaak zo dat de dame in plaats van dure wodka gewoon water drinkt of dat ze naast haar dure champagne ook een blikje drinken besteld op daar haar dure champagne weer in uit te spugen zodat ze niet dronken word van de vele drankjes die ze besteld. Vraag dus eerst naar de prijs van het drankje als jij het idee hebt dat er iets niet klopt, ook kun je aan haar drankje ruiken of proeven als je het gevoel hebt dat ze eigenlijk stiekem water drinkt. Als een van de bovenstaande het geval is dan kun je er zeker van zijn dat je nooit een relatie met de vrouw zult krijgen en dat ze absoluut niet van plan is om iets serieus met jou te doen maar gewoon geld wil verdienen door jou op te lichten.